Yığılca’da ekiplerin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

service

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Dermirkol, karla mücadele ekiplerinin hazırlıklarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

26 Ocak Cuma günü akşam saatlerinden itibaren ilçede etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde yer alan köylerde yollar karla kaplandı. Kaymakam Hüseyin Demirkol’un direktifleri doğrultusunda, Köylere Hizmet Getirme Birliği bünyesindeki karla mücadele ekipleri kar küreme ve temizleme çalışmalarına ivedi şekilde devam ediyor.

Çalışmaların devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulunan Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Çamlı’dan bilgi aldı.

Ulaşımın sağlıklı ve güvenli bir şekilde temini için gereken tüm tedbirleri alan ekiplere karla mücadele çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Demirkol, bu çabaların ilçe genelindeki vatandaşların güvenliği ve rahatlığı için önemli olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da ekiplerin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Ocak 2024, 08:46

    Devletin araçlarını kendi şahsi işinde kullanan arkadaşlarıda haber yapin

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!