MHP’de aday tanıtımı yapıldı

service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferit Mutlu ve MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Yığılca Belediye Başkanlığı için MHP’nin adayı 2019 seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi seçilen Ramazan Muhterem Baltacı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından açıklanan 55 Belediye Başkan adayları arasında yerini alan Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca’da MHP’yi temsil edecek.

MHP adayları arasında yerini alan mevcut Başkan Rasim Çam ve Ramazan Muhterem Baltacı arasından MHP kanadı Ramazan Muhterem Baltacı ile yola devam etme kararı aldı. 2019 Yerel seçimlerinde Yığılca’da rekor oy ile İl Genel Meclisine seçilen Ramazan Muhterem Baltacı 2024 yerel seçimlerinde bu kez Yığılca Belediye Başkanlığı için sahada olacak.

Belediye Başkan Adayının belli olmasının ardından Yığılca’da tanıtım toplantısı gerçekleştiren MHP İlçe Teşkilatı, vatandaşla bir araya geldi. Tanıtım toplantısında konuşan Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, ‘’ İlçemize hizmet yarışında samimi bir şekilde yola çıktık. Genel Başkanımızın tensipleriyle il ve ilçe teşkilatlarımızın oluruyla görev tevdi edildi. Bu kutsal görevi nihayetine eresiye kadar emanet bilip kırmadan, dökmeden, ayırmadan, ayrışmadan hüsnü zan düşüncesiyle hareket edip, tüm Yığılcalı hemşerilerim için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burada olup hayırlı olsuna gelen, olmayıp arayıp hayırlı olsun diyen dualarına bizleri katan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 5 yıldır beraber görev aldığımız Rasim Başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu bayrağı dalgalandırdı inşallah bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde bu görevi devam ettireceğiz. Niyet hâyır, Akibet hâyır olsun’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’de aday tanıtımı yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!