Ak Parti’nin Belediye Meclisi ve İGM adayları belli oldu

featured
service

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti’nin Yığılca’da Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları belli oldu.

Ak Parti Yığılca İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları açıklandı. İlçe teşkilatı tarafından yapılan açıklamaya göre İGM adayları Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan oldu.

MHP İlçe Teşkilatı İGM üyelerinin ardından Belediye Meclis Üyelerinin kontenjan listesini de yayınladı. Açıklanan kontenjan listesinde yer alan isimler; Dursun Söğüt, Ercüment Şahin, Turgut Ilgın, Nusret Kara, Emrah Candan, Nermin Yağız, Veysel Öztürk, İrfan Kartal ve Orbay Tuncel olarak belirlendi.

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu Belediye Meclisi ve İGM adaylarının açıklanmasının ardından yapmış olduğu açıklamasında, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için hizmete talip olan AK Kadrolarla vatandaşlarımızın huzuruna çıkmaktan onur ve gurur duyarız. Bugün saat 17:00 itibarıyla AK Parti Yığılca Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği liste çalışmamız tamamlanmış ve ilçe seçim kuruluna teslim edilmiştir.


AK Parti her daim toplumun her kesimini temsil eden, herkesi kucaklayan, vatandaşın sesine kulak veren bir parti olmuştur. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için de Belediye Başkan Adayımız Selami Savaş, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclisi Adaylarımızla birlikte resmen seçim startımızı vermiş bulunuyoruz. Önümüzdeki seçimin ne derece önemli bir seçim olduğunun bilincindeyiz. Kendini değil, kentini düşünen, Esnafının, kadınlarının, gençlerinin, çocuklarının, çiftçisinin yeniden yüzünün güldüğü, 7’den 70’e tüm Yığılca’nın eşit hizmet alacağı AK Parti Belediyeciliğini Yığılca’ya getirmeye kararlıyız. Türkiye Yüzyılı Şehirleri için, Yığılca için, Yığılcalılar için bir kez daha diyoruz ki “Herkes Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.” Partimizden hizmete talip olan her arkadaşımız bizler için değerli ve özeldir. Bu bir hizmet yarışıdır. Genel Merkezimin tensipleriyle aday gösterilen adaylarımıza başarılar diliyoruz. Bu süreçte yanımızda olan aday adaylarımız ile birlikte Yığılca’mıza hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber Yığılca için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti’nin ardından diğer partilerinde Belediye Meclisi ve İGM adaylarını açıklaması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti’nin Belediye Meclisi ve İGM adayları belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!