Düzce AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtımı Yapıldı

featured
service

AK Parti Düzce Belediye Başkan aday tanıtım toplantısı Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde coşkulu bir kalabalıkla yapıldı. Yoğun bir kalabalığın olduğu toplantıya Yığılca Belediye Başkan adayı Selami Savaş, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu ve beraberindeki parti teşkilatı, İGM adayları Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan ile Belediye Meclis üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

    İl Başkanlığı tarafından organize edilen tüm İl ve İlçe Belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısı hakkında konuşan AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, “AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının yoğun katılımıyla Erol Güngör Kültür Merkezinde “Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje Tanıtım Toplantısı”nda 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Belediye, İl Genel Meclisi ve Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımını gerçekleştirdik.

31 Mart Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayımız, İl Genele Meclis Üyeleri Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyeleri Adaylarımızın Tanıtım Toplantısını; il ve ilçe teşkilatlarımızın ve hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Düzce’mize hizmet etmeye hazırız, kararlıyız. Türkiye’mizin 100. Yılında 100 Projeyle Düzce’mizde hizmete talibiz. 100 Projenin arasında ilçemize Kapalı bir Halı Saha sözünü de bugün Gençlik ve Spor Bakanımızdan aldık. Belediyemizle, İl Genel Meclisimizle Yığılca’mızda projelerimizle konuşulan bir hizmet dönemi yaşatacağız.“ dedi.

Yığılca’da halkın desteğini gün geçtikçe daha çok aldığını ifade eden Belediye Başkan adayı Selami Savaş ise, “Teşkilatımızın yoğun katılımı ile bugün sayın Bakanımız Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje tanıtım toplantısına katılım sağladık. Düzce ve İlçelerimizdeki BMÜ ve İGM adaylarının tanıtımının yapıldığı program öncesi Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’tan ilçemiz için söz aldık. İlçemize yapılacak kapalı halı saha şimdiden hayırlı uğurlu olsun.  Hizmetin adıdır AK Parti” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile görüşme gerçekleştiren Başkan adayı Selami Savaş Yığılca için kapalı halı saha sözünü de program öncesinde aldı. Aday tanıtımında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, “Yığılca’dan kapalı halı saha talebi var. Halı talebini programımıza aldık gerçekleştireceğiz” İfadelerine yer verdi.

6
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtımı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!