Baltacı, pazaryeri projesini yerinde anlattı

featured
service

Yığılca Pazaryerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe teşkilatı, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek hazırlanan pazaryeri projesini tanıttı.


MHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, İGM adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı, Belediye Meclis üyeleri ve beraberindeki parti teşkilatı ilçede hizmet veren pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek bereketli kazançlar ve hayırlı alışverişler diledi. Ziyaretler sırasında MHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, pazarcı esnafına ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlara yeni pazaryeri projesi hakkında bilgi vererek, Yığılca için hazırladığı projelerini anlattı.


Pazaryeri ziyaretleri sonrasında MHP Yığılca İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, ‘’MHP ilçe teşkilatı olarak emekçi pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyete çok teşekkür ederiz. Birlikte varız. Ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza yürüyeceğiz.’’ ifadelerine yer verildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Baltacı, pazaryeri projesini yerinde anlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 6 Mart 2024, 16:28

    Projesi neymiş göstersin 😂😂

    Cevapla
  2. İGM iken kendi köyüne bir çivi çaktıda pazaryeri kaldı bırakın bu işleri

    Cevapla
  3. 8 Mart 2024, 01:20

    Bir Düzceli olarak Yığılca için gerçekten çok üzülüyorum yani insanlar 3 kuruş rakamlar için bırakın 5 senesini 10 seneleri heba ediyorlar bugün iktidarın yapamadığını diğer partiler hiç yapamaz proje sunamaz ancak belediye olarak yollarını çakıllatırır yani kısaca genellikle kendini döndürür
    Yığılca halkına başarılar dilerim
    😞

    Cevapla
  4. 9 Mart 2024, 01:08

    Kendi köylüsü olarak söylüyom zere köye faydası olmadı o muhtarda ak partiden destekleri aldı dursunun sayesinde ramazan yaptı diye övüp övüp durdu bunlar böyle zihniyette olan insanla

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!