CHP’den Yığılcaspor’a destek

service

Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca Teşkilatı, Yığılcaspor Kulübünü ziyaret etti.
CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, CHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Ender Atasoy, İGM ve Belediye Meclis üyesi adayları ile partililerden oluşan heyet, Yığılcaspor Kulübünü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Uğurcan Çamlı, Kulüp yönetimi ve futbolcular ile bir araya geldi.
Yığılca’yı Süper Amatör Lig’de temsil eden Yığılcaspor, ligde zirve mücadelesine devam ediyor. İlçe halkından destek bekleyen takımı CHP İlçe Teşkilatı yalnız bırakmadı. CHP İlçe Başkanı Zeynel Çamlı ve Belediye Başkan Adayı Önder Atasoy Başkan Kulüp Başkanı Uğurcan Çamlı’ya ligdeki mücadelelerinde başarılar dileyerek, teşkilat olarak Yığılca’nın önemli bir markası ve değeri olan Yığılcaspor için ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler.
Ziyaret sonrasında bir açıklama gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Önder Atasoy, ‘’ Yığılcaspor Kulübümüzü Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak ziyaret ettik. Başkanımız ve yönetim kurullarına, üyelerine, kıymetli hocamız ile oyuncularına, tüm emektar başkanlarımız ve katılımcılarımıza, 1966 Ruhunun Aziz hatırası adına; sonsuz teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Adayı Önder Atasoy Yığılcaspor ziyaretini, Nazım Hikmet Ran’a ait ‘Kerem Gibi’ şiiri ile video olarak paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den Yığılcaspor’a destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!