Yığılcalı Kaymakam Emre Açar Mülki İdare Amirleri Çalıştayında

featured
service

Adıyaman’da Koordinatör Kaymakam olarak görev yapan Emre Açar, deprem bölgesinde görev yapan koordinatör Kaymakamların katıldığı “Afet Sonrası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Alanında Mülki İdare Amirleri Çalıştayı” na katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremler kapsamında Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Yığılcalı Kaymakam Emre Açar; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, İçişleri Bakanlığı Bürokratları ve deprem bölgesinde görev yapan koordinatör Kaymakamların katıldığı “Afet Sonrası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Alanında Mülki İdare Amirleri Çalıştayı”na katıldı.

Programda, İçişleri Bakanlığı olarak “Kadına Yönelik Şiddetin Engellenmesi” konusunun en önemli çalışma alanları içinde olduğu, Mülki İdare Amirleri ile birlikte birçok proje ve yeniliklerin hayata geçirildiği ifade edildi.

Kadına yönelik şiddete karşı etkin bir mücadelenin; başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ile birlikle hareket edilerek başarıya ulaşacağı, bu konudaki mücadelenin en üst seviyede sürdürüleceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalı Kaymakam Emre Açar Mülki İdare Amirleri Çalıştayında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!