Yığılca’da bayramlaşma programı yapıldı

service

Düzce’nin Yığılca ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısı ile bayramlaşma programı yapıldı.

Yığılca Belediyesi tarafından organize edilen bayramlaşma programına Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Alkan, Dursun Albayrak, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mafiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan bir ay. Rabbim bu ayı hayırlısı ile tamamlamayı nasip etti. İnşallah hepimiz kurtulanlardan oluruz. Yeni bir seçin atmosferinden çıktık. 31 Mart akşamı bu süreç tamamlandı ve bitti. Bundan sonraki süreçte rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılan ve aynı masada karar alabilenlerden eylesin bizi. Yığılca hepimizin. Yığılcalılık duygusu hepimizin ortak duygusu. Bu şehrin her bir noktasında Yığılca Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızın ile birlikte yer alacağız. Göreve gelen tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Yığılca için gelecek 5 yıllık süre hizmetle haşır neşir olacağımız, geçmişin hizmetlerin üzerine koyacağımız bir süre olacak. Bizler tüm vatandaşımızın emrindeyiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tebrikler kabul edildi.

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da bayramlaşma programı yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!