İYİ parti, Yığılca yolu ve Yedigöller yolunu gündeme getirdi

service

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve İYİ Parti Düzce İl Yönetimi, İYİ Parti Yığılca İlçe Yönetimi ile birlikte Yığılca Yolu ve Yedigöller Grup Yolu’nda incelemelerde bulundu.
Akçaören Viyadüğü ve Yedigöller Yolu’nda incelemelerde bulunmak amacıyla Yığılca’ya gelen İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve İYİ Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgede yaptıkları inceleme sonrasında somut bir çalışmaya rastlayamadıklarını dile getirdi.

Yığılca’nın kanayan yarası yol problemi ile ilgili açıklamalarda bulunmak için ilçeyi ziyaret ettiklerini ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, ‘’Bugün Düzce’mizin en güzide ilçelerinden, teşkilatımız için de son derece önemli olan Yığılca’mızı ziyaret ettik. Yığılca İlçemizin malum yıllardır bitmeyen yol sorunu ile ilgili açıklamalarda bulunmak ve icra makamında yetki sahibi olan çalışma arkadaşlarımızı ve yetkilileri bilinçlendirmek ve uyarmak için bu açıklamayı yapıyoruz. ‘’ dedi.

Yığılca Yolu’nun her seçim döneminde gündeme getirildiğini sonrasında ise unutulduğunu vurgulayan Başkan Er, ‘’Yakın zaman önce ilimizde iktidarda olan parti temsilcileri ve milletvekilleri gelerek burada Akçaören viyadüğü ile alakalı çalışmaları gündeme taşıdı. Yığılca Yolu’nun 2 km’lik yolunda bu viyadüğün tamamlanması hayati önem taşıyor. Bizlerde yapılan bu açıklamaların ardından bölgeye gelerek alanda incelemelerde bulunduk. Fakat herhangi bir aktif çalışmaya rastlamadık. Yıllardır süren ve ülkemizin en yetkili makamlarınca dahi dile getirilen Yığılca Yolu’nun her seçimden önce dile getirilip, seçimden sonra unutulmasına müsaade etmemek adına yetkilileri tekrar inisiyatif almaya ve somut adımlar atmaya davet ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Yedigöller Yolu hakkında da açıklama yapan Başkan Er, ‘’Altyapı çalışmaları ve tasfiye noktasındaki gerekli adımlar atıldıktan sonra bölgede yaşanan sel felaketinin ardından şu an, o yolda asfaltlanmayı bekliyor. Yetkilileri bir an önce oradaki asfaltlama ile alakalı adım atmaya davet ediyoruz. Olası bir sel felaketinde ya da kuvvetli bir yağışta bugüne kadar yapılmış olan çalışmalar heba olmamasını arzu ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.
Seçimlerin yaklaştığını ve verilen sözlerin tutulması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, ‘’Yığılca’mız bizim için çok önemli. Seçimde yaklaşıyor. Bu seçimde Yığılcalılar kendilerini unutanları unutmayacaktır. Bizde yetkililer tarafından Yığılcalılara verilen sözlerin tutulmasını rica ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ parti, Yığılca yolu ve Yedigöller yolunu gündeme getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sizden öncekiler yaptırdı sizde yaptırırsınız ne yolmuş be bir bitmek bilmedi bitmezde seçim çalışması gelde inanma🤣🤣😂😂

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!